Recept
« Terug naar recepten
Couscous met Gedroogde Vijgen en Feta
PT30M
Couscous met Gedroogde Vijgen en Feta
Je zou kunnen zeggen dat couscous een grof gemalen tarwe soort is (tarwe durum).
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Turkije
Keuken:
Midden Oosten
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Couscous met Gedroogde Vijgen en Feta te bereiden
- Fruit de uien, knoflook en blokjes courgette aan in de olie tot de uien zacht zijn geworden.
- Gaar de couscouus volgens de voorschriften en roer die door de courgette mix.
- Dan achtereenvolgens de vijgen er door roeren, de feta, de tomaten en de groene kruiden vlak voor het opdienen.