Recept
« Terug naar recepten
Couscoussalade
PT20M
Couscoussalade
Een heerlijk couscoussalade recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Gerechten
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Marokko
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Couscoussalade te bereiden
Giet de hete kippenbouillon over de couscous en roer dit goed door elkaar.Laat dit 5 min.intrekken tot de couscous al het vocht heeft opgenomen.Roer dit los met een vork.Kook de doperwten beetgaar en breng de kikkererwten tegen de kook aan.Giet beide af en roer dit door de couscous.Bestrooi dit met de lente-uiringetjes.meng de ingredienten voor de dressing met de staafmixer tot een gladde puree.Serveer de salade met de dressing ernaast.
herman zegt: