Recept
« Terug naar recepten
Cranberry chutney
PT120M
Cranberry chutney
Een heerlijk cranberry chutney recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Siska-Anna Douma
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
- personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Terschellinger cranberry - recepten en historie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cranberry chutney te bereiden
Meng de cranberries, uien, tomaten, appels, knoflook en azijn in een grote pan en breng dit aan de kook.
Laat dit mengsel ong. 20 minuten rustig sudderen totdat de cranberries zijn opengebarsten.
Voeg nu al roerend de kruiden toe, laat het geheel nog ong. anderhalf uur rustig sudderen.
Zonder deksel!
Totdat er een dikke stroopachtige massa ontstaat.
Bewaar de chutney in luchtdicht afgesloten potten op een donkere plaats, laat de chutney ong. 3 weken staan voor gebruik.
Laat dit mengsel ong. 20 minuten rustig sudderen totdat de cranberries zijn opengebarsten.
Voeg nu al roerend de kruiden toe, laat het geheel nog ong. anderhalf uur rustig sudderen.
Zonder deksel!
Totdat er een dikke stroopachtige massa ontstaat.
Bewaar de chutney in luchtdicht afgesloten potten op een donkere plaats, laat de chutney ong. 3 weken staan voor gebruik.