KookJij

Cranberrychutney

Een heerlijk cranberrychutney recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
  2. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Cranberrychutney te bereiden

Pel en snipper de sjalot. Schil en rasp de gember. Schil de helft van de sinaasappel(en) tot op het vruchtvlees en snijd de partjes tussen de vliezen uit. Pers het sap uit de andere helft. Schil de appel en snijd in blokjes. Hak de walnoten grof.
Doe alle ingrediënten bij elkaar in een pan met dikke bodem en breng aan de kook. Laat het mengsel onder af en toe roeren ongeveer 8 minuten zachtjes koken tot de cranberries openbarsten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

riet vloemans

riet vloemans zegt:
Dit is verschrikkelijk lekker mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm