Recept
« Terug naar recepten
Cranberrychutney
PT20M
Cranberrychutney
Een heerlijk cranberrychutney recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
L Broers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Warm
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cranberrychutney te bereiden
Pel en snipper de sjalot. Schil en rasp de gember. Schil de helft van de sinaasappel(en) tot op het vruchtvlees en snijd de partjes tussen de vliezen uit. Pers het sap uit de andere helft. Schil de appel en snijd in blokjes. Hak de walnoten grof.
Doe alle ingrediënten bij elkaar in een pan met dikke bodem en breng aan de kook. Laat het mengsel onder af en toe roeren ongeveer 8 minuten zachtjes koken tot de cranberries openbarsten.
Doe alle ingrediënten bij elkaar in een pan met dikke bodem en breng aan de kook. Laat het mengsel onder af en toe roeren ongeveer 8 minuten zachtjes koken tot de cranberries openbarsten.
riet vloemans zegt: