Recept
« Terug naar recepten
Crème van aardpeer
PT30M
Crème van aardpeer
Een heerlijk crème van aardpeer recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
De Wassende Maan
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Crème van aardpeer te bereiden
Aardpeer wassen en koken in de schil met zout.
Na het afkoken schil verwijderen en fijn prakken.
Sjalotje fruiten met knoflook, tijm en laurier.
Aardpeer toevoegen, afblussen met bouillon en laten inkoken.
Slagroom toevoegen en laten inkoken, daarna pureren.
Op smaak brengen met zout en peper en door een zeef drukken.
Na het afkoken schil verwijderen en fijn prakken.
Sjalotje fruiten met knoflook, tijm en laurier.
Aardpeer toevoegen, afblussen met bouillon en laten inkoken.
Slagroom toevoegen en laten inkoken, daarna pureren.
Op smaak brengen met zout en peper en door een zeef drukken.