Recept
« Terug naar recepten
Crèmeuse risotto met gefrituurde langoustinesnoepje
PT30M
Crèmeuse risotto met gefrituurde langoustinesnoepje
Een heerlijk crèmeuse risotto met gefrituurde langoustinesnoepje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
La Sirène.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Crèmeuse risotto met gefrituurde langoustinesnoepje te bereiden
Fruit de rijst en de sjalotjes aan in de vetstof zonder ze te laten kleuren, blus met de witte wijn en de gevogeltebouillon, laat voor driekwart garen en voeg vlak voor het serveren de Parmezaanse kaas toe.
Monteer vlak voor het serveren met de room.
Pak de langoustines met een basilicumblaadje in het filodeeg, bestrijk met het losgeklopte ei en bak af in de frituur.
Serveer met een lagoustinecoulis.
Monteer vlak voor het serveren met de room.
Pak de langoustines met een basilicumblaadje in het filodeeg, bestrijk met het losgeklopte ei en bak af in de frituur.
Serveer met een lagoustinecoulis.