Vond deze crisiscake op internet. Proberen waard !
Er is zelfs een variatie:
vervang 1 eetl meel door amandelmeel,
de suiker door vloeibare zoetstof, (maar als er kids ervan eten, doe dat maar niet).
Rozijnen toevoegen, gepureerde banaan
i.p.v. zonnebl.olie, vloeibare Blue Band.
Recept
« Terug naar recepten
Crisiscake uit de magnetron
PT5M
Crisiscake uit de magnetron
Een heerlijk crisiscake uit de magnetron recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
1 à 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
op internet gelezen
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Crisiscake uit de magnetron te bereiden
Alles (de hele mikmak) in de soepkom en alles goed
doorroeren. Dat is 2 min werk.
Mok in magnetron.
3 Min. vol vermogen (de mijne kan tot 750 W), nog 1 seconde erbij voor de stevigheid.
DENK OM JE VINGERS ALS JE DE MOK ER UIT HAALT.....
GLOEIEND HEET!!!
Omkeren op een bordje en opdienen met een toefje slagroom.
doorroeren. Dat is 2 min werk.
Mok in magnetron.
3 Min. vol vermogen (de mijne kan tot 750 W), nog 1 seconde erbij voor de stevigheid.
DENK OM JE VINGERS ALS JE DE MOK ER UIT HAALT.....
GLOEIEND HEET!!!
Omkeren op een bordje en opdienen met een toefje slagroom.
LisaLemper zegt: