KookJij

Crisiscake uit de magnetron

Een heerlijk crisiscake uit de magnetron recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 1 à 2 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: op internet gelezen
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Crisiscake uit de magnetron te bereiden

Alles (de hele mikmak) in de soepkom en alles goed
doorroeren. Dat is 2 min werk.
Mok in magnetron.
3 Min. vol vermogen (de mijne kan tot 750 W), nog 1 seconde erbij voor de stevigheid.
DENK OM JE VINGERS ALS JE DE MOK ER UIT HAALT.....
GLOEIEND HEET!!!
Omkeren op een bordje en opdienen met een toefje slagroom.

Mijn kookverhaal (Barbara Metz)

Vond deze crisiscake op internet. Proberen waard !
Er is zelfs een variatie:
vervang 1 eetl meel door amandelmeel,
de suiker door vloeibare zoetstof, (maar als er kids ervan eten, doe dat maar niet).
Rozijnen toevoegen, gepureerde banaan
i.p.v. zonnebl.olie, vloeibare Blue Band.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

LisaLemper

LisaLemper zegt:
Hm...Ik had echt te weinig suiker gebruikt want meer had ik nl. niet in huis.(kleine crisis)Dat verklaart een hoop:p
bametz-saffrie

bametz-saffrie zegt:
Tja Lisa,een echte chocoladetaart die in de oven de tijd heeft gekregen om te garen, is natuurlijk het alllerlekkerst; kan zijn dat je te weinig suiker gebruikte,maar het is met recht een crisisbaksel.:?;)
LisaLemper

LisaLemper zegt:
Sorry,ik heb een keer deze cake uitgeprobeerd maar het smaakte nergens naar. Waarschijnlijk te weinig suiker gebruikt maar ik maak het niet weer..