Recept
« Terug naar recepten
Crispy yoghurtijs
PT40M
Crispy yoghurtijs
Een heerlijk crispy yoghurtijs recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Camilla Uitermark
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Nagerecht
- > IJs
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Crispy yoghurtijs te bereiden
1 el honing en 25 gram walnoot ( of Kellog's) door de yoghurt scheppen.
Het mengsel in de ijsmachine bevriezen of in de ijskast gedurende 6 uur laten opstijven. Let wel bij het laatse om de 2 uur met een vork doorroeren om ijskristallen te voorkomen.
Bij het opdienen, ijbolletjes scheppen en besprenkelen met resterende honing
Het mengsel in de ijsmachine bevriezen of in de ijskast gedurende 6 uur laten opstijven. Let wel bij het laatse om de 2 uur met een vork doorroeren om ijskristallen te voorkomen.
Bij het opdienen, ijbolletjes scheppen en besprenkelen met resterende honing
martine zegt: