Recept
« Terug naar recepten
Croque met ansjovistapenade
PT20M
Croque met ansjovistapenade
Een heerlijk croque met ansjovistapenade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle-lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Croque met ansjovistapenade te bereiden
Pel en pers de knoflook. Doe samen met de ansjovis, de olijven en de kappertjes in een blender. Voeg olijfolie toe en mix tot een tapenade. Breng op smaak met peper en zet in de koelkast.
Pel de ui en snij in ringen. Rist de tijmblaadjes af. Fruit ze samen in olijfolie.
Besmeer 4 sneetjes brood met de tapenade en beleg met de ui en tijm. Dek af met de oveirge sneetjes brood en gril de croques goudbruin.
Pel de ui en snij in ringen. Rist de tijmblaadjes af. Fruit ze samen in olijfolie.
Besmeer 4 sneetjes brood met de tapenade en beleg met de ui en tijm. Dek af met de oveirge sneetjes brood en gril de croques goudbruin.