KookJij

Croque-monsieur met camembert en truffelolie, herfstsalade

Een heerlijk croque-monsieur met camembert en truffelolie, herfstsalade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Croque-monsieur met camembert en truffelolie, herfstsalade te bereiden

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Maak een vinaigrette van 3 el olijfolie en 2 el balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout.
  2. Snij de rode biet in plakjes en meng die met de spinazieblaadjes, pijnboompitten en vinaigrette. Bewaar apart.
  3. Borstel de ene kant van de sneden brood in met truffelolie. Snij de camemberts in dikke plakken en leg die op 4 sneden brood (de ingevette kant naar onderen). Bedek met de 4 andere sneden brood (de ingevette kant naar boven). Bak de croque-monsieurs langs beide kanten goudbruin in een pan op een zacht vuur. Snij de croque-monsieurs doormidden en serveer met de salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst