Recept
« Terug naar recepten
Croque-monsieur met camembert en truffelolie, herfstsalade
PT30M
Croque-monsieur met camembert en truffelolie, herfstsalade
Een heerlijk croque-monsieur met camembert en truffelolie, herfstsalade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
market-carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Croque-monsieur met camembert en truffelolie, herfstsalade te bereiden
- Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Maak een vinaigrette van 3 el olijfolie en 2 el balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout.
- Snij de rode biet in plakjes en meng die met de spinazieblaadjes, pijnboompitten en vinaigrette. Bewaar apart.
- Borstel de ene kant van de sneden brood in met truffelolie. Snij de camemberts in dikke plakken en leg die op 4 sneden brood (de ingevette kant naar onderen). Bedek met de 4 andere sneden brood (de ingevette kant naar boven). Bak de croque-monsieurs langs beide kanten goudbruin in een pan op een zacht vuur. Snij de croque-monsieurs doormidden en serveer met de salade.