Recept
« Terug naar recepten
Crostini met grijze garnaaltjes en Philadelphia na
PT30M
Crostini met grijze garnaaltjes en Philadelphia na
Een heerlijk crostini met grijze garnaaltjes en philadelphia na recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
hemelhuisje
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Crostini met grijze garnaaltjes en Philadelphia na te bereiden
Rooster de sneetjes brood en snijd er vervolgens rondjes uit.
Besmeer de toastjes met een goeie laag Philadelphia light.
Leg op het eerste toastje een toefje waterkers, die je even door de vinaigrette hebt gehaald en een paar blokjes tomaat.
Afdekken met een tweede toastje, ook weer besmeerd met de light kaas.
Garneer met geplet hardgekookt ei en grijze garnaaltjes.
Weer afdekken met een toastje en de bovenzijde mooi afwerken met een flinke toef Philadelphia kaas, een gepocheerd kwarteleitje, wat zongedroogde tomaat en wat blokjes verse tomaat. .
Werk af met een sliert komkommer en wat roze peperbolletjes.
Je kan ook om gemakkelijk te serveren er een prikker erdoorheen steken.
Besmeer de toastjes met een goeie laag Philadelphia light.
Leg op het eerste toastje een toefje waterkers, die je even door de vinaigrette hebt gehaald en een paar blokjes tomaat.
Afdekken met een tweede toastje, ook weer besmeerd met de light kaas.
Garneer met geplet hardgekookt ei en grijze garnaaltjes.
Weer afdekken met een toastje en de bovenzijde mooi afwerken met een flinke toef Philadelphia kaas, een gepocheerd kwarteleitje, wat zongedroogde tomaat en wat blokjes verse tomaat. .
Werk af met een sliert komkommer en wat roze peperbolletjes.
Je kan ook om gemakkelijk te serveren er een prikker erdoorheen steken.