Recept
« Terug naar recepten
Crostini met pittige olijvenpasta
PT20M
Crostini met pittige olijvenpasta
Een heerlijk crostini met pittige olijvenpasta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
5 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Crostini met pittige olijvenpasta te bereiden
Pureer de olijven met de ansjovisfilets en basilicum grof in de keukenmachine
roer hier de boter, citroenschil, citroensap en olijfolie door tot de pasta een goede, smeerbare dikte heeft.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveer op kleine stukjes geroosterd brood.
roer hier de boter, citroenschil, citroensap en olijfolie door tot de pasta een goede, smeerbare dikte heeft.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveer op kleine stukjes geroosterd brood.