KookJij

Crostini met pittige olijvenpasta

Een heerlijk crostini met pittige olijvenpasta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Crostini met pittige olijvenpasta te bereiden

Pureer de olijven met de ansjovisfilets en basilicum grof in de keukenmachine
roer hier de boter, citroenschil, citroensap en olijfolie door tot de pasta een goede, smeerbare dikte heeft.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveer op kleine stukjes geroosterd brood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst