KookJij

Crostini Vitello tonnato

Een heerlijk crostini vitello tonnato recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Crostini Vitello tonnato te bereiden

Kruid het vlees met peper en zout en bak het goudbruin in 1 eetlepel olijfolie en 1 eetlepel boter.
Voeg de kappertjes en de ansjovis toe en blus met de witte wijn.
Laat op een zacht vuur, onder gesloten deksel 15 min verder garen. Draai het vlees regelmatig.
Het vlees moet nog rosé zijn vanbinnen.
Haal het vlees uit de pan en laat de saus tot een derde inkoken. Giet de saus over het kalfsvlees.
Mix de mayonaise met de tonijn en het vocht uit het blikje.
Bestrijk de crostini’s met wat tonijnsaus. Snij dunne plakjes van het kalfsvlees en beleg er de crostini’s mee. Werk af met de rest van de tonijnsaus en een appelkappertje

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst