Recept
« Terug naar recepten
Crumble met peer, appel en kaneel
PT35M
Crumble met peer, appel en kaneel
Een heerlijk crumble met peer, appel en kaneel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Crumble met peer, appel en kaneel te bereiden
Verwarm de oven voor op 190°C. Stoof het fruit met de kaneel enkele minuten in de boter. Meng de ingrediënten voor de crumble en wrijf het door je handen tot een kruimelig geheel.
Beboter een ovenschaal, schep het fruit erin en verdeel de crumble erover. Zet 20 minuten in de oven.
Schep de honing door de mascarpone. Serveer de crumble warm met de honingmascarpone.
Beboter een ovenschaal, schep het fruit erin en verdeel de crumble erover. Zet 20 minuten in de oven.
Schep de honing door de mascarpone. Serveer de crumble warm met de honingmascarpone.