KookJij

Crumble met peer, appel en kaneel

Een heerlijk crumble met peer, appel en kaneel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Engeland
Keuken: Europese
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Crumble met peer, appel en kaneel te bereiden

Verwarm de oven voor op 190°C. Stoof het fruit met de kaneel enkele minuten in de boter. Meng de ingrediënten voor de crumble en wrijf het door je handen tot een kruimelig geheel.

Beboter een ovenschaal, schep het fruit erin en verdeel de crumble erover. Zet 20 minuten in de oven.


Schep de honing door de mascarpone. Serveer de crumble warm met de honingmascarpone.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst