Recept
« Terug naar recepten
Crumble met rood fruit
PT45M
Crumble met rood fruit
Een heerlijk crumble met rood fruit recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Mini-proeven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Crumble met rood fruit te bereiden
1. Laat de diepvriesvruchten lichtjes ontdooien. Snij de geschilde appel in blokjes. Vermeng het fruit en schep het in een ovenschaal.
2. Maal de speculaas grof met de keukenrobot. Vermeng met de bloem, de suiker en de harde boter, in stukjes.
3. Strooi de crumble over het fruit. Zet 30 minuten in het midden van de warme oven.
4. Lekker met vanille-ijs of citroensorbet.
2. Maal de speculaas grof met de keukenrobot. Vermeng met de bloem, de suiker en de harde boter, in stukjes.
3. Strooi de crumble over het fruit. Zet 30 minuten in het midden van de warme oven.
4. Lekker met vanille-ijs of citroensorbet.
klinton zegt:
Half uur in over gezet op 180° - was niet voldoende, nog minstens 10 minuten extra nodig.
Maar het belangrijkste: algemeen gekeurd & goed bevonden!
Oh, en voor speculaas: gaat even goed met deegrol als met keukenrobot ;-)