Recept
« Terug naar recepten
Cup pudding met speculaaskoekjes
PT30M
Cup pudding met speculaaskoekjes
Een heerlijk cup pudding met speculaaskoekjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
ilovebaking.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cup pudding met speculaaskoekjes te bereiden
Hou een kopje melk apart en doe de rest in een steelpannetje.
Breng aan de kook met de suiker.
Los ondertussen de puddingpoeder op in het kopje melk.
Als de melk kookt haal dan van het vuur en roer er het opgeloste puddingpoeder door. (Je zal nu een dikke warme pudding krijgen)
Verdeel over kleine glaasjes en laat afkoelen in de koelkast.
Klop de room en suiker tot slagroom en spuit op de pudding.
Verkruimel de speculaas en strooi over het geheel.
Breng aan de kook met de suiker.
Los ondertussen de puddingpoeder op in het kopje melk.
Als de melk kookt haal dan van het vuur en roer er het opgeloste puddingpoeder door. (Je zal nu een dikke warme pudding krijgen)
Verdeel over kleine glaasjes en laat afkoelen in de koelkast.
Klop de room en suiker tot slagroom en spuit op de pudding.
Verkruimel de speculaas en strooi over het geheel.