Recept
« Terug naar recepten
Curry cappuccino
PT50M
Curry cappuccino
Een heerlijk curry cappuccino recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
14 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
lescopains
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Curry cappuccino te bereiden
Reduceer port, Noilly prat en witte wijn voor de helft.
Zet de sjalotten,prei en de appel (alles fijn gesneden) aan in boter en voeg de kerrie toe.
Blus dit af met de reductie, zie punt 1.
Vul dit aan met de room en gevogeltebouillon.
Pureer met de staafmixer de kokosrasp, banaan en ananas en voeg dit toe aan de bouillon. Voeg ook het citroengras toe en laat dit zolang mogelijk op de zijkant van de kooktafel zachtjes trekken.
Zeef de soep.
Breng de soep op smaak met peper, zout en tabasco.
Presentatie:
Serveer de soep in een amusekopje.
Afmaken met half geslagen room en gehakte koriander.
Zet de sjalotten,prei en de appel (alles fijn gesneden) aan in boter en voeg de kerrie toe.
Blus dit af met de reductie, zie punt 1.
Vul dit aan met de room en gevogeltebouillon.
Pureer met de staafmixer de kokosrasp, banaan en ananas en voeg dit toe aan de bouillon. Voeg ook het citroengras toe en laat dit zolang mogelijk op de zijkant van de kooktafel zachtjes trekken.
Zeef de soep.
Breng de soep op smaak met peper, zout en tabasco.
Presentatie:
Serveer de soep in een amusekopje.
Afmaken met half geslagen room en gehakte koriander.