Recept
« Terug naar recepten
Curry raita
PT20M
Curry raita
Een heerlijk curry raita recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jos Markenstein
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Curry raita te bereiden
Klop de yoghurt met de komijn, de mosterd, de currysaus, het citroensap en de olie goed door elkaar in een ruime kom.
Schep er de blokjes komkommer, de tomaat en de ui door en meng alles goed door elkaar.
Voeg peper en zout naar smaak toe.
Laat de raita minstens 1 uur in de koelkast op smaak komen.
Garneer hem vlak voor het serveren met de peterselie
Schep er de blokjes komkommer, de tomaat en de ui door en meng alles goed door elkaar.
Voeg peper en zout naar smaak toe.
Laat de raita minstens 1 uur in de koelkast op smaak komen.
Garneer hem vlak voor het serveren met de peterselie