Recept
« Terug naar recepten
Custard
PT15M
Custard
Een heerlijk custard recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Dirkjan Veen
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Custard te bereiden
- Breng de melk met het vanillestokje aan de kook.
- Klop met de garde de suiker en de eidooiers tot een glad mengsel. Meng hier de maïzena door.
- Giet als de melk kookt de helft hiervan door het eimengsel en giet vervolgens alles terug in de pan.
- Doorverhitten tot de juiste dikte (vla).
- Klop met de garde de suiker en de eidooiers tot een glad mengsel. Meng hier de maïzena door.
- Giet als de melk kookt de helft hiervan door het eimengsel en giet vervolgens alles terug in de pan.
- Doorverhitten tot de juiste dikte (vla).
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
dzjengis zegt:
Bedankt voor je leuke reactie! Dat nodigt wel uit om op zoek te gaan naar nog meer leuke recepten. Mijn favoriet is de soto, helemaal feest! Ik gebruik de kwarkdeeg vooral het kwarkdeeg bij gehakttaarten maar een kaastaart klinkt ook super. Staat jouw recept op kookjij?
Groetjes dirk(jan), voor als m'n moeder meeleest...
Ellebel zegt:
Ellebel zegt: