Recept
« Terug naar recepten
Dadelamandel-truffels
PT40M
Dadelamandel-truffels
Een heerlijk dadelamandel-truffels recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Dadelamandel-truffels te bereiden
Maal de
amandelen
fijn
in
de
keukenmachine.
Ontpit de dadels. Schraap de sinaasappel met een rasp, zodat je mooie oranje sliertjes krijgt.
Doe de dadel s amen met cacaopoeder, sinaasappelschil, agavesiroop, kaneelpoeder, nootmuskaat
en zout in de keukenmachine en mix totdat er een grote bal ontstaat.
Als dat niet gebeurt, voeg dan nog wat agavesiroop toe.
Haal de grote bal uit de keukenmachine.
Maak er 30 kleine balletjes van en rol de balletjes door
verschillende toppings: cacaopoeder, geraspte witte chocolade, gemalen kokos.
Schik de balletjes mooi op een bord en laat ze 30 minuten opstijven in de koelkast alvorens te serveren.
Ontpit de dadels. Schraap de sinaasappel met een rasp, zodat je mooie oranje sliertjes krijgt.
Doe de dadel s amen met cacaopoeder, sinaasappelschil, agavesiroop, kaneelpoeder, nootmuskaat
en zout in de keukenmachine en mix totdat er een grote bal ontstaat.
Als dat niet gebeurt, voeg dan nog wat agavesiroop toe.
Haal de grote bal uit de keukenmachine.
Maak er 30 kleine balletjes van en rol de balletjes door
verschillende toppings: cacaopoeder, geraspte witte chocolade, gemalen kokos.
Schik de balletjes mooi op een bord en laat ze 30 minuten opstijven in de koelkast alvorens te serveren.