Recept
« Terug naar recepten
Daging koening (rundvleesgerecht)
PT210M
Daging koening (rundvleesgerecht)
Een heerlijk daging koening (rundvleesgerecht) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacko Cornelissen
Bereidingstijd:
210 min
Personen:
- personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
www.kookotheek.com/indisch/vlees/daging_koening.htm
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Daging koening (rundvleesgerecht) te bereiden
Snij het vlees in kleine stukjes.
Snij de ui en knoflook fijn en bak deze in de olie glazig.
Voeg het vlees toe en bak het licht bruin.
Voeg nu alle boemboe’s toe en laat deze even mee bakken.
Doe het water en het stukje santen erbij en laat het geheel 3 uur rustig pruttelen.
Verwijder de blaadjes en serveer het met rijst.
Snij de ui en knoflook fijn en bak deze in de olie glazig.
Voeg het vlees toe en bak het licht bruin.
Voeg nu alle boemboe’s toe en laat deze even mee bakken.
Doe het water en het stukje santen erbij en laat het geheel 3 uur rustig pruttelen.
Verwijder de blaadjes en serveer het met rijst.