KookJij

Daging ritja-ritja jawa

Een heerlijk daging ritja-ritja jawa recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Daging ritja-ritja jawa te bereiden

Snijd het vlees in stukjes en kook het.
De fijngesneden kruiden, sambal en pepers heel licht fruiten in olie.
Voeg vervolgens het vooraf gekookte vlees toe.
Meng het goed door elkaar en doe er wat water bij.
Laat het geheel ongeveer 30 minuten sudderen.
Tenslotte de prei, selderij en de kemangi toevoegen en nog eens zo'n 10 minuten op een laag pitje en met gesloten pan laten sudderen.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst