Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: 3 juni 2013
PT30M
Dagschotel: 3 juni 2013
Een heerlijk dagschotel: 3 juni 2013 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: 3 juni 2013 te bereiden
Gehaktbroodje in stukjes snijden restjes van de dag voordien. Deze te vinden op mijn receptenpagina http://www.kookjij.nl/recept-tajine-vleesbroodje-super-easy
Ajuin fijn snijden, opstoven in een beetje boter voeg de tomatenblokjes op sap toe evenzeer de fijn gehakte basilicum en het vleesbroodje in stukjes. Warm goed op, voeg de wokspirelli toe en laat 10 min op een zacht vuur sudderen. Kruid dit alles zeer goed.
Serveer in potjes, de kaas erover en even onder de grill.
Garneer af met een takje verse basilicum.
Ajuin fijn snijden, opstoven in een beetje boter voeg de tomatenblokjes op sap toe evenzeer de fijn gehakte basilicum en het vleesbroodje in stukjes. Warm goed op, voeg de wokspirelli toe en laat 10 min op een zacht vuur sudderen. Kruid dit alles zeer goed.
Serveer in potjes, de kaas erover en even onder de grill.
Garneer af met een takje verse basilicum.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.