Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: kabeljauwhaasje op een bedje van pasta met zomerse gewokte groenten
PT30M
Dagschotel: kabeljauwhaasje op een bedje van pasta met zomerse gewokte groenten
Een heerlijk dagschotel: kabeljauwhaasje op een bedje van pasta met zomerse gewokte groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: kabeljauwhaasje op een bedje van pasta met zomerse gewokte groenten te bereiden
Kabeljauwhaasjes goed kruiden deze even kort aanbakken in boter. Leg in een vuurvaste beboterde schotel met een dikke schijf tomaat evenzeer gekruid en goed besprenkeld met honing. Laat deze in een voorverwarmde oven garen op 180 gr +/- 20 min.
Pasta beetgaar koken en afgieten.
Paprika's in blokjes snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Ajuinpijpjes in ringen snijden.
Wok de groenten gekruid even aan in olijfolie.
Voeg de honing toe en laat even op hevig vuur opwarmen.
Meng de groenten onder de pasta.
Serveer het gerecht zeer warm met een schijfje citroen erbij en degene die het wenst fijn gemalen kaas erover strooien.
Pasta beetgaar koken en afgieten.
Paprika's in blokjes snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Ajuinpijpjes in ringen snijden.
Wok de groenten gekruid even aan in olijfolie.
Voeg de honing toe en laat even op hevig vuur opwarmen.
Meng de groenten onder de pasta.
Serveer het gerecht zeer warm met een schijfje citroen erbij en degene die het wenst fijn gemalen kaas erover strooien.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Nathalie zegt:
slaatje zegt:
derbyke zegt:
slaatje zegt:
slaatje zegt:
Nathalie zegt: