Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: kippenfilet op een bedje van wilde rijst met een currysausje
PT30M
Dagschotel: kippenfilet op een bedje van wilde rijst met een currysausje
Een heerlijk dagschotel: kippenfilet op een bedje van wilde rijst met een currysausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: kippenfilet op een bedje van wilde rijst met een currysausje te bereiden
Kippenfilets gekruid aanbakken in boter.
Rijst beetgaar koken in ruim water.
Groenten in boter beetgaar aanstoven samen met de annanas stukjes.
Meng deze onder de rijst.
Bereiding saus: boter laten smelten, currypoeder en bloem toevoegen goed roeren, vervolgens melk beetje bij beetje toevoegen en goed blijven roeren.
Als de gewenste dikte is bereikt van de saus honing en peper toevoegen.
Serveer alles zeer warm op bord.
Rijst beetgaar koken in ruim water.
Groenten in boter beetgaar aanstoven samen met de annanas stukjes.
Meng deze onder de rijst.
Bereiding saus: boter laten smelten, currypoeder en bloem toevoegen goed roeren, vervolgens melk beetje bij beetje toevoegen en goed blijven roeren.
Als de gewenste dikte is bereikt van de saus honing en peper toevoegen.
Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.