Klik op foto om te vergroten.
Voorlopig zal Fijnproever het roer overnemen zolang het nodig is. Maar ben wel standby om te helpen :-)
Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: Knorretje op bezoek op de Ardeense heuvels
PT30M
Dagschotel: Knorretje op bezoek op de Ardeense heuvels
Een heerlijk dagschotel: knorretje op bezoek op de ardeense heuvels recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo & Fijnproever
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: Knorretje op bezoek op de Ardeense heuvels te bereiden
Witloof grof snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Stoof de groenten beetgaar aan in een beetje olijfolie met de uitgeperste citroen behalve de tomaatjes en sojascheuten.
Kruid af naar smaak voeg de honing, aardappelen, tomaatjes en sojascheuten toe.
Indien nodig een beetje bijkruiden met peper.
Bak het vlees aan in een beetje boter, kruiden hoeft niet het vlees is gekruid en gerookt.
Serveer zeer warm en werk af met gemalen peper.
Sjalotjes fijn snijden.
Stoof de groenten beetgaar aan in een beetje olijfolie met de uitgeperste citroen behalve de tomaatjes en sojascheuten.
Kruid af naar smaak voeg de honing, aardappelen, tomaatjes en sojascheuten toe.
Indien nodig een beetje bijkruiden met peper.
Bak het vlees aan in een beetje boter, kruiden hoeft niet het vlees is gekruid en gerookt.
Serveer zeer warm en werk af met gemalen peper.
Anna zegt: