Klik op foto om te vergroten.
Voorlopig zal Fijnproever het roer overnemen zolang het nodig is. Maar ben wel standby om te helpen :-)
Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: Knorretje op verkenning in de Belgische keuken
PT20M
Dagschotel: Knorretje op verkenning in de Belgische keuken
Een heerlijk dagschotel: knorretje op verkenning in de belgische keuken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo & Fijnproever
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: Knorretje op verkenning in de Belgische keuken te bereiden
Pasta beetgaar koken.
Oranje paprika's in grove ringen snijden.
Ajuin grof snijden.
Rode paprika in ringen snijden.
Courgette in grove julienne snijden.
Pepertje zeer fijn snijden.
Stoof de groenten goed gekruid aan in een beetje boter.
De zeevruchtenmengeling evenzeer even aanbakken en mengen onder de groenten.
Roer de gemalen kaas onder de pasta.
Serveer het gerecht zeer warm en werk af met kaas en verse basilicum.
Oranje paprika's in grove ringen snijden.
Ajuin grof snijden.
Rode paprika in ringen snijden.
Courgette in grove julienne snijden.
Pepertje zeer fijn snijden.
Stoof de groenten goed gekruid aan in een beetje boter.
De zeevruchtenmengeling evenzeer even aanbakken en mengen onder de groenten.
Roer de gemalen kaas onder de pasta.
Serveer het gerecht zeer warm en werk af met kaas en verse basilicum.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
slaatje zegt:
Anna zegt:
;):D;):D;):D
derbyke zegt: