Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: lintpasta in een rood jasje
PT30M
Dagschotel: lintpasta in een rood jasje
Een heerlijk dagschotel: lintpasta in een rood jasje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: lintpasta in een rood jasje te bereiden
Pasta beetgaar koken.
Look zeer fijn snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Rode paprika in kleine blokjes snijden.
Bak de in blokjes gesneden varkenshaasje even aan in een beetje boter.
Groenten even aanstoven in een beetje boter de toamaten-coullis toevoegen en goed pittig kruiden voeg het vlees toe en laat heel even goed opwarmen.
Roer de pasta onder de saus en serveer zeer warm.
Look zeer fijn snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Rode paprika in kleine blokjes snijden.
Bak de in blokjes gesneden varkenshaasje even aan in een beetje boter.
Groenten even aanstoven in een beetje boter de toamaten-coullis toevoegen en goed pittig kruiden voeg het vlees toe en laat heel even goed opwarmen.
Roer de pasta onder de saus en serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.