Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: pladijs met opgebakken aardappelen en gewokte groenten
PT30M
Dagschotel: pladijs met opgebakken aardappelen en gewokte groenten
Een heerlijk dagschotel: pladijs met opgebakken aardappelen en gewokte groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: pladijs met opgebakken aardappelen en gewokte groenten te bereiden
Aardappelen in blokjes gesneden beetgaar koken in licht gezouten water.
Vis goed wassen en droog deppen. Deze goed kruiden zowel binnen kant als buiten kant, bak deze gaar in boter.
Wortel in blokjes snijden.
Ajuin in fijne ringen snijden.
Porei in reepjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
Wok de groenten beetgaar gekruid aan in olijfolie voeg als laatste de zeekraal en de tomaat in acht gesneden en verwijderd van vruchtvlees.
Aardappelen opbakken in een beetje boter samen met de fijn gesneden sjalotjes kruid deze met de peper en grof zeezout.
Serveer dit gerecht zeer warm.
Vis goed wassen en droog deppen. Deze goed kruiden zowel binnen kant als buiten kant, bak deze gaar in boter.
Wortel in blokjes snijden.
Ajuin in fijne ringen snijden.
Porei in reepjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
Wok de groenten beetgaar gekruid aan in olijfolie voeg als laatste de zeekraal en de tomaat in acht gesneden en verwijderd van vruchtvlees.
Aardappelen opbakken in een beetje boter samen met de fijn gesneden sjalotjes kruid deze met de peper en grof zeezout.
Serveer dit gerecht zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.