Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel puur natuur
PT25M
Dagschotel puur natuur
Een heerlijk dagschotel puur natuur recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel puur natuur te bereiden
Bloemkool en broccoli beetgaar steamen en kruiden.
Aardappelen beetgaar koken, afgieten.
Neem twee stukken folie leg de aardappelen erop maak een snede in de aardappel en beleg met de kruidenboter, vouw toe. Zet deze +/- in een voorverwarmde oven op 200 gr.
Tomaten ontvellen, en in blokjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Sjalotjes en look even aanstoven in boter goed kruiden en de tomatenblokjes even mee opstoven.
Grill goed opwarmen en besmeren met zonnebloemolie, grill de steaks +/- 4 min aan weerszijde en kruid naar smaak.
Serveer alles zeer warm op bord.
Aardappelen beetgaar koken, afgieten.
Neem twee stukken folie leg de aardappelen erop maak een snede in de aardappel en beleg met de kruidenboter, vouw toe. Zet deze +/- in een voorverwarmde oven op 200 gr.
Tomaten ontvellen, en in blokjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Sjalotjes en look even aanstoven in boter goed kruiden en de tomatenblokjes even mee opstoven.
Grill goed opwarmen en besmeren met zonnebloemolie, grill de steaks +/- 4 min aan weerszijde en kruid naar smaak.
Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: