Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: steak natuur met een frisse salade en opgebakken patatjes
PT25M
Dagschotel: steak natuur met een frisse salade en opgebakken patatjes
Een heerlijk dagschotel: steak natuur met een frisse salade en opgebakken patatjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: steak natuur met een frisse salade en opgebakken patatjes te bereiden
Aardappelen in schijven snijden.
Sjalotjes in ringen snijden.
Tomaatjes in twee snijden indien ze te groot zijn.
Neem olie van de tomaatjes en bak hier in de rauwe aardappelschijfjes krokant aan voeg de sjalotjes en tomaat toe.
Grill de steaks gekruid aan
Kruid nog een beetje bij met peper.
Snij het witloof in fijne reepjes.
Sjalotjes fijn snijden.
Rucola iets fijner snijden.
Meng deze met de tomaatjes in olie, kruiden en de grof gesneden kaas er evenzeer onder mengen.
Grill de gekruide steak a point.
Serveer alles op bord.
Sjalotjes in ringen snijden.
Tomaatjes in twee snijden indien ze te groot zijn.
Neem olie van de tomaatjes en bak hier in de rauwe aardappelschijfjes krokant aan voeg de sjalotjes en tomaat toe.
Grill de steaks gekruid aan
Kruid nog een beetje bij met peper.
Snij het witloof in fijne reepjes.
Sjalotjes fijn snijden.
Rucola iets fijner snijden.
Meng deze met de tomaatjes in olie, kruiden en de grof gesneden kaas er evenzeer onder mengen.
Grill de gekruide steak a point.
Serveer alles op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vegroten.