Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: steak puur natuur gegrild met opgewokte groenten en krieltjes
PT20M
Dagschotel: steak puur natuur gegrild met opgewokte groenten en krieltjes
Een heerlijk dagschotel: steak puur natuur gegrild met opgewokte groenten en krieltjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: steak puur natuur gegrild met opgewokte groenten en krieltjes te bereiden
Boontjes blancheren in heet water.
Krieltjes beetgaar koken in licht gezouten water, deze in vier snijden.
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Look zeer fijn snijden.
Champignons in vier snijden.
Groenten goed gekruid samen met de krieltjes opwokken in de zonnebloemolie.
De steak goed gekruid grillen.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met bladpeterselie en brie.
Krieltjes beetgaar koken in licht gezouten water, deze in vier snijden.
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Look zeer fijn snijden.
Champignons in vier snijden.
Groenten goed gekruid samen met de krieltjes opwokken in de zonnebloemolie.
De steak goed gekruid grillen.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met bladpeterselie en brie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: