Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: tarbot met een frisse salade en koude wilde rijst met zijn garnituren
PT30M
Dagschotel: tarbot met een frisse salade en koude wilde rijst met zijn garnituren
Tarbot is een echte viseter, in het najaar en in de winter is tarbot echter op zijn lekkerst.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo& Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: tarbot met een frisse salade en koude wilde rijst met zijn garnituren te bereiden
- Spoel de vissen goed onder stromend water, dep droog kruid en en in bloem wentelen. Bak deze aan weerzijde +/- 20 à 25 min.
- Wilde rijst beetgaar koken en laten afkoelen deze werd gemengd met sojascheuten iets fijner gesneden, ananas in blokjes, lenteuitjes fijngesneden, komkommer in jullienne en stukjes tomaat. Meng er zure room onder en kruiden naar smaak.
- Serveer er een frisse salade naar keuze bij met een dressing van zure room gemengd met mosterd, currypoeder en fijn gesneden komkommer.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: