Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: tortellini gevuld met mortadella in een kaassausje met rucola en tomaat
PT20M
Dagschotel: tortellini gevuld met mortadella in een kaassausje met rucola en tomaat
Uitstapje naar Duitsland deze heerlijke tortellini meegebracht.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: tortellini gevuld met mortadella in een kaassausje met rucola en tomaat te bereiden
- Maak een blanke roux van de boter, bloem en melk voeg de grof geraspte kaas toe en meng goed onder elkaar. Kippenblokjes kruiden met kippenkruiden aanbakken in een beetje boter samen met de in blokjes gesneden ajuin. Voeg de tomaten in stukken gesneden toe. Tortellini +/- 6 min beetgaar koken voeg deze bij de kippenblokjes evenzeer de saus en de rucola grof gesneden. Meng alles goed onder elkaar en serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: