Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: varkenshaasje met opgebakken aardappelen met duo van groenten in een tomatensausje
PT30M
Dagschotel: varkenshaasje met opgebakken aardappelen met duo van groenten in een tomatensausje
Een heerlijk dagschotel: varkenshaasje met opgebakken aardappelen met duo van groenten in een tomatensausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: varkenshaasje met opgebakken aardappelen met duo van groenten in een tomatensausje te bereiden
Kook de aardappelen beetgaar en giet af.
Snij deze in schijven en kruid goed meng evenzeer de geperste look eronder.
Bak ze krokant aan in boter.
Pepertje ontdoen van pitjes en fijn snijden.
Bloemkool in kleine roosjes verdelen.
Sjalotje fijn snijden.
Stoof deze aan in een beetje boter en voeg de tomatencoullis toe en kruid naar smaak af.
Varkenshaasje rosé aanbakken en kruiden.
Serveer alles zeer warm op bord.
Snij deze in schijven en kruid goed meng evenzeer de geperste look eronder.
Bak ze krokant aan in boter.
Pepertje ontdoen van pitjes en fijn snijden.
Bloemkool in kleine roosjes verdelen.
Sjalotje fijn snijden.
Stoof deze aan in een beetje boter en voeg de tomatencoullis toe en kruid naar smaak af.
Varkenshaasje rosé aanbakken en kruiden.
Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.