Recept
« Terug naar recepten
Dahl (Gekruide Linzen uit India)
PT60M
Dahl (Gekruide Linzen uit India)
Een heerlijk dahl (gekruide linzen uit india) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
2-3 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dahl (Gekruide Linzen uit India) te bereiden
A).*Verhit de olie in een pan en doe hierbij de garam masala en kunyit en bak tot de geuren goed loskomen
*Voeg dan toe de linzen en laat deze goed warm worden met de gefruite kruiden.Maak af met gehakt koriander blad
#
B).*Verhit de droge kruiden in de hete rijstolie tot ze gaan geuren.Meng dan de linzen in dit kruidenmengsel goed
door.Dien op met de gehakte koriander blaadjes
*Voeg dan toe de linzen en laat deze goed warm worden met de gefruite kruiden.Maak af met gehakt koriander blad
#
B).*Verhit de droge kruiden in de hete rijstolie tot ze gaan geuren.Meng dan de linzen in dit kruidenmengsel goed
door.Dien op met de gehakte koriander blaadjes
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
*Lekker bij vlees- en kipcurries.
deuxchapeaux zegt:
knoflook--->OK,Chili--->OK.Er zullen nog wel meer aanvullingen zijn.Gebruik je creativiteit.
Met vr.gr.Jan A.:?