Recept
« Terug naar recepten
De drie gezusters
PT30M
De drie gezusters
Een heerlijk de drie gezusters recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe De drie gezusters te bereiden
Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal. Kook de sperziebonen in 12-15 minuten gaar. Maak de sjalot en de knoflook schoon en snijd dit klein. Maak een dressing van de sjalot, de knoflook, de olie, azijn, de mosterd, peper en zout. Laat de sperziebonen, kidneybeans en witte bonen uitlekken en schep de dressing er door. Laat dit op een koele plaats een half uur intrekken.
Maak de radijs schoon en snijd ze in vieren. Schep de radijs en de kappertjes door het bonenmengsel.
Maak de radijs schoon en snijd ze in vieren. Schep de radijs en de kappertjes door het bonenmengsel.