Recept
« Terug naar recepten
Deense haringsalade
PT15M
Deense haringsalade
Een heerlijk deense haringsalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
480 kCal energie
25 Gram eiwit
19 Gram vet
49 Gram koolhydraten
25 Gram eiwit
19 Gram vet
49 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Denemarken
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 06 2012
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Deense haringsalade te bereiden
Verwijder het staartje van de haringen en snijd ze in stukjes van 2 cm.
Meng de zure room met de mayonaise en mosterd.
Schep de haring erdoor.
Breng op smaak met peper en zout.
Beleg het brood met de komkommer en ui-snippers (verpakking haring).
Verdeel er de haringsalade en kappertjes over.
Snijd de radijs in partjes.
Verdeel het brood over 4 borden en serveer met de radijs.
Meng de zure room met de mayonaise en mosterd.
Schep de haring erdoor.
Breng op smaak met peper en zout.
Beleg het brood met de komkommer en ui-snippers (verpakking haring).
Verdeel er de haringsalade en kappertjes over.
Snijd de radijs in partjes.
Verdeel het brood over 4 borden en serveer met de radijs.
Bep Deckers zegt:
Dit was heerlijk bij de salade . Heeft U enig idee hoe dit te maken is ? Verdere ingriedienten is me niet bekend . Ik ben de wikkel om het potje kwijt. Bedankt voor uw antwoord Bep