Recept
« Terug naar recepten
Dengu bajia
PT20M
Dengu bajia
Een heerlijk dengu bajia recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
dick b
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Afrika
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dengu bajia te bereiden
Snij de aardappelen in hele dunne schijfjes.
Hak de peper en knoflook fijn.
Meng linzenmeel, aardappelen, peper, knoflook en zout.
Voeg melk toe. Maak van dit een tamelijk dik mengsel.
Breng een eetlepel van deze dikke deeg in de hete olie en frituur, over een goed heet vuur, tot het deeg goudbruin is. Laat afdruipen op een rooster.
Hak de peper en knoflook fijn.
Meng linzenmeel, aardappelen, peper, knoflook en zout.
Voeg melk toe. Maak van dit een tamelijk dik mengsel.
Breng een eetlepel van deze dikke deeg in de hete olie en frituur, over een goed heet vuur, tot het deeg goudbruin is. Laat afdruipen op een rooster.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
kooktan zegt:
aloha zegt:
P.s verkrijgbaar bij turkse winkels