Recept
« Terug naar recepten
Dentelle met mozzarella en olijven
PT25M
Dentelle met mozzarella en olijven
Een heerlijk dentelle met mozzarella en olijven recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Mini-proeven: pasta à volonté
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dentelle met mozzarella en olijven te bereiden
1. Breek de pasta in stukken van 5 à 10 cm. Kook ze al dente in 4 liter gezouten water. Giet af en laat afkoelen.
2. Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag.
3. Snij de olijven in ringetjes en de mozzarella in dobbelsteentjes. Vermeng ze met de pasta.
4. Werk af met olijfolie, peper en zout. Strooi er de pijnboompitten over. Serveer lichtjes gekoeld.
2. Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag.
3. Snij de olijven in ringetjes en de mozzarella in dobbelsteentjes. Vermeng ze met de pasta.
4. Werk af met olijfolie, peper en zout. Strooi er de pijnboompitten over. Serveer lichtjes gekoeld.