Recept
« Terug naar recepten
Dikke buikboterham met mozzarella
PT15M
Dikke buikboterham met mozzarella
Een heerlijk dikke buikboterham met mozzarella recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dikke buikboterham met mozzarella te bereiden
Snijd de ijsbergsla en kool in reepjes. Snijd de kerstomaatjes in vier partjes. Doe de kool, ijsbergsla, ham, tomaatjes en mozzarellaparels in een kom en kruid af met peper en zout. Meng er de gehakte platte peterselie onder.
Maak een dressing van de yoghurt en mayonaise. Rooster de pitabroodjes in de broodrooster en vul ze met het salademengsel.
Serveer de dressing in een apart potje bij de pitabroodjes.
Maak een dressing van de yoghurt en mayonaise. Rooster de pitabroodjes in de broodrooster en vul ze met het salademengsel.
Serveer de dressing in een apart potje bij de pitabroodjes.