KookJij

Dipsaus I

Een heerlijk dipsaus i recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dipsaus I te bereiden

*uitjes en knoflook ragfijn snipperen en verder mixen met alle ingredienten,die in de keukenmachine worden gepureerd tot een gladde dipsaus voor gegrillde vis-,gamba- of vleesgerechten
*De zuurte wordt bepaald door de hoeveelheid citroensap welke wordt gebruikt

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

De saus kan nog op allerlei manieren verrijkt worden

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

djmagich

djmagich zegt:
Dunne schil (zonder wit) van sinaasappel of citroen gesneden in hele dunne reepjes.
carla

carla zegt:
hoi, ik wilde vragen wat is zeste in het recept. Als ik dat weet dan maak ik het. Het lijkt mij een lekkere mosselsaus gr carla