Recept
« Terug naar recepten
Drie groenten met tapenade
PT75M
Drie groenten met tapenade
Een heerlijk drie groenten met tapenade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Drie groenten met tapenade te bereiden
Maak van het filodeeg 16 vierkanten van 10 centimeter per kant en plaats de vierkanten 15 minuten in de oven op 100 graden zodat het deeg wat opdroogt(blind bakken).dompel de tomaten even onder in kokend water,ontvel ze,verwijder de zaden en leg ze in de oven samen met de pasta totdat al het vocht uit de tomaten verdwenen is.Zet de oven op 200 graden leg er de paprika's 30 minuten in.haal ze uit de oven,schil ze,verwijder de zaden en zaadlijsten en snijd ze in reepjes.Snijd de uien in ringen,en roerbak de ringen even in de koekenpan in een heel klein beetje olie.Verdeel de 3 groenten over de borden,leg ze daarbij op de vierkantjes filodeeg.Giet er wat olijfolie overheen en bestrooi met wat zout.Maak af met toefjes tapenade.