Recept
« Terug naar recepten
Drie-in-de-pan Bosvruchten
PT20M
Drie-in-de-pan Bosvruchten
Een heerlijk drie-in-de-pan bosvruchten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Drie-in-de-pan Bosvruchten te bereiden
Doe het zelfrijzend bakmeel, de vanille-suiker, het zout en het ei in een diepe kom. Mix het geheel op de snelste stand, schenk de karnemelk er voorzichtig bij en blijf 2 minuten mixen. Roer er de rozijnen en bosvruchten doorheen. Bewaar een paar bosvruchten voor de garnering.
Verhit de olijfolie in de koekenpan en schep per keer 3 à 5 kleine hoopjes beslag in de pan. Druk ze iets plat, zodat ze niet te dik worden. Bak aan beide kanten goudbruin. Serveer met poedersuiker.
Verhit de olijfolie in de koekenpan en schep per keer 3 à 5 kleine hoopjes beslag in de pan. Druk ze iets plat, zodat ze niet te dik worden. Bak aan beide kanten goudbruin. Serveer met poedersuiker.