Recept
« Terug naar recepten
Dropstaafjes
PT45M
Dropstaafjes
Een heerlijk dropstaafjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Dropstaafjes te bereiden
Bedek de bakplaat met folie.
Snijd de drop veters in stukjes van 4 cm.
Smelt de pure chocolade au bain marie, in een kom boven een pan met kokend water. Laat de gesmolten chocolade iets afkoelen.
Doop de stukjes drop 1 voor 1 met behulp van 2 vorken in de gesmolten chocolade.
Laat ze uitlekken op de bakplaat.
Smelt de witte chocolade ook au bain marie, laat ook iets afkoelen.
Doe de massa in een spuitzakje met een fijn mondje en versier de staafjes ermee.
In een trommel zijn de staafjes 4 weken houdbaar in de koelkast.
Snijd de drop veters in stukjes van 4 cm.
Smelt de pure chocolade au bain marie, in een kom boven een pan met kokend water. Laat de gesmolten chocolade iets afkoelen.
Doop de stukjes drop 1 voor 1 met behulp van 2 vorken in de gesmolten chocolade.
Laat ze uitlekken op de bakplaat.
Smelt de witte chocolade ook au bain marie, laat ook iets afkoelen.
Doe de massa in een spuitzakje met een fijn mondje en versier de staafjes ermee.
In een trommel zijn de staafjes 4 weken houdbaar in de koelkast.