Recept
« Terug naar recepten
Druivencoupe met kruimellaag
PT10M
Druivencoupe met kruimellaag
Een heerlijk druivencoupe met kruimellaag recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.ah.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Druivencoupe met kruimellaag te bereiden
Druiven wassen, laten uitlekken en van tros nemen. Korstjes van brood snijden en brood fijn verkruimelen. In pan boter smelten en broodkruim in 2 à 3 minuten krokant bakken, regelmatig om-scheppen. 1 Eetlepel basterdsuiker erdoor roeren en kort meewarmen. Van vuur af rest van basterdsuiker erdoor scheppen. Druiven over coupes verdelen. Yoghurt erop scheppen. Warm kruimelmengsel erover verdelen. Direct serveren.