Recept
« Terug naar recepten
Drumsticks (kippenpoten) in zak
PT70M
Drumsticks (kippenpoten) in zak
Een heerlijk drumsticks (kippenpoten) in zak recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne Quadflieg Walravens
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Zelf verzonnen
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Drumsticks (kippenpoten) in zak te bereiden
Verwarm de oven 10 min. voor op 200 graden Celsius. Bestrooi de drumsticks met peper, zout en kerriepoeder of kruiden die je zelf lekker vindt. Stop ze in een braadzak, knoop deze goed dicht en leg in de ovenschaal. 1 uur in de oven. Knip dan de zak voorzichtig open (hete stoom).
Mijn kookverhaal (Yvonne Quadflieg Walravens)
Dit gerecht is makkelijk als je nog van alles te doen hebt. Jij kunt je gang gaan en de kip braadt zichzelf in de oven. Geen boter of margarine nodig, dus ook nog eens minder vet.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Yvonne Quadflieg Walravens zegt:
Zo kan het natuurlijk ook. Maar op de Toppits-braadzakken staat nergens vermeld dat je een puntje van de onderkant moet knippen. Ik doe het al jaren op deze manier en het gaat prima. Volgende keer zal ik eens een hoekje van de onderkant afknippen.
Jan SmulSmurf zegt: