KookJij

Dublin Coddle

Een heerlijk dublin coddle recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 150 min
Personen: 04 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Ierland
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dublin Coddle te bereiden

Breng in een pan de bouillon aan de kook and voeg de saucijsjes en het spek toe en laat het 5 minuten sudderen. Haal het vlees er na uit en bewaar het vocht. Snijdt de saucijsjes aan stukken. Schil de aardappels en snijd ze in dikke plakken. Schil de ui en snijd deze aan stukken. Doe hetzelfde voor de wortel. In een grote pan vorm een laag van de aardappel en wortel schijven, gevolgd door een laag van de saucijsjes en spek en herhaal deze lagen nog maals en eindig met een laag aardappelen. Giet de bouillon eroverheen en kruid het lichtjes naar smaak. Doe de deksel op de pan en laat het een uur sudderen, serveer het gloeiend heet.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst