Recept
« Terug naar recepten
Duif met frambozen en ravioli
PT45M
Duif met frambozen en ravioli
Een heerlijk duif met frambozen en ravioli recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Lacroix
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Duif met frambozen en ravioli te bereiden
Bak de duivenfilets in een beetje olijfolie op hoog vuur tot ze roze zijn. Haal ze uit de pan en fruit het sjalotje. Voeg de confituur en de frambozen toe en blus met de fond. Laat tot de helft inkoken en voeg de room toe. Breng op smaak met peper en zout.
Kook de ravioli in gezouten water en giet ze af. Snij de sperziebonen in stukjes en laat ze gaar worden in kokend gezouten water. Serveer de filets met de saus, de boontjes en wat ravioli.
Kook de ravioli in gezouten water en giet ze af. Snij de sperziebonen in stukjes en laat ze gaar worden in kokend gezouten water. Serveer de filets met de saus, de boontjes en wat ravioli.