KookJij

Duif met frambozen en ravioli

Een heerlijk duif met frambozen en ravioli recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Lacroix
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Duif met frambozen en ravioli te bereiden

Bak de duivenfilets in een beetje olijfolie op hoog vuur tot ze roze zijn. Haal ze uit de pan en fruit het sjalotje. Voeg de confituur en de frambozen toe en blus met de fond. Laat tot de helft inkoken en voeg de room toe. Breng op smaak met peper en zout.
Kook de ravioli in gezouten water en giet ze af. Snij de sperziebonen in stukjes en laat ze gaar worden in kokend gezouten water. Serveer de filets met de saus, de boontjes en wat ravioli.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst