Klik op foto om te vergroten.
De rijstmengeling is te vinden op http://www.kookjij.nl/recepten/dagschotel-gevuld-tomaatje-op-een-bedje-van-wilde-rijst-met-kalkoenschnitzel.
Moet toegeven het was een omeletje om je vingers af te likken.
Recept
« Terug naar recepten
Omeletje van de fijnproever
PT20M
Omeletje van de fijnproever
Een heerlijk omeletje van de fijnproever recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Fijnproever & Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omeletje van de fijnproever te bereiden
De eikes loskloppen met de scheut room en kruiden met peper en zout.
Tomaatje in kleine blokjes snijden.
Sjalotje zeer fijn snijden.
Stoof de tomatenblokjes met sjalotje even aan in olijfolie en voeg de mengeling van rijst toe.
Warm op en voeg de losgeklopte eikes toe, laat even stollen tot het eike loskomt van de pan.
Zet de pan onder de grill en laat deze gaar worden.
Serveer met vers gebakken broodje.
Tomaatje in kleine blokjes snijden.
Sjalotje zeer fijn snijden.
Stoof de tomatenblokjes met sjalotje even aan in olijfolie en voeg de mengeling van rijst toe.
Warm op en voeg de losgeklopte eikes toe, laat even stollen tot het eike loskomt van de pan.
Zet de pan onder de grill en laat deze gaar worden.
Serveer met vers gebakken broodje.